رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه پیشنهاد ما برای افزایش قیمت نان در تهران ۷۰ درصد است، اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت بر خلاف دستورالعمل خود، میخواهد موضوع تعیین قیمت نان در تهران را به جای کارگروه استانی در هیات دولت مطرح کند.
بهگزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی، بیژن نوروز مقدم با تاکید بر اینکه طی ۵ سال، از سال ۹۳ تا ۹۸ به رغم افزایش نرخ تورم اجازه افزایش قیمت نان به نانواییها داده نشد، افزود: به رغم اینکه فقط از سال ۹۸ تا سال ۹۹ میزان رشد نرخ تورم به اندازه تمام آن ۵ سال بود دولت همچنان در مقابل افزایش قیمت نان مقاومت میکرد.
وی ادامه داد: در شهریور ۹۹ پس از ۸ ماه دوندگی اتحادیه، بالاخره مسئولان پذیرفتند که دیگر نانوایان نمیتوانند به کار خود با قیمتهای قبلی ادامه دهند و قیمت نان را ۴۵ درصد افزایش دادند.
نوروز مقدم با تاکید بر اینکه قیمت جدید هزینههای نانوایان را پوشش نمیدهد و مورد تائید آنها نیست، یادآور شد: این در حالی بود که در دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تعیین نرخ نان آمده است که نرخ گندم باید ملاک تعیین قیمتگذاری نان قرار گیرد و از ابتدای سالجاری نانوایان میتوانند مطابق با افزایش قیمت گندم، قیمت نان را افزایش دهند.
به گفته وی؛ با توجه به افزایش قیمت خرید تضمینی گندم و افزایش قابل توجه سایر هزینهها از جمله کرایه حمل، قیمت خمیر مایه و ... هنوز برای افزایش قیمت نان در بیشتر استانها تصمیمگیری نشده است.
انتهایپیام/